پسته سرشار از انواع مواد مغذی است و پسته صادراتی اکبری ممکن است به کاهش وزن، سلامت روده، کنترل قند خون و سلامت قلب کمک کند.
آنها همچنین همه کاره هستند و می توان از آنها در بسیاری از دستور العمل ها لذت برد.
مغز پسته نه تنها خوشمزه و مفرح برای خوردن است، بلکه بسیار مغذی است.
در واقع، این دانههای خوراکی درخت پسته ورا حاوی چربیهای سالم هستند و منبع خوبی از پروتئین، فیبر و آنتیاکسیدان هستند.
علاوه بر این، آنها حاوی چندین ماده مغذی ضروری هستند و می توانند به کاهش وزن و سلامت قلب و روده کمک کنند.
جالب اینجاست که شواهدی از مصرف پسته را می توان در 300000 سال پیش جستجو کرد. امروزه در بسیاری از غذاها از جمله بستنی و دسر بسیار محبوب هستند.
در اینجا مزیت های سلامتی مبتنی بر شواهد پسته آورده شده است.
آنتی اکسیدان ها برای سلامتی شما حیاتی هستند.
آنها از آسیب سلولی جلوگیری می کنند و نقش کلیدی در کاهش خطر برخی شرایط مانند سرطان دارند.
بر اساس برخی مطالعات قدیمی، پسته منبع خوبی از آنتی اکسیدان است و حاوی مقادیر بیشتری نسبت به بسیاری از انواع آجیل و دانه های دیگر است.
پسته به ویژه سرشار از لوتئین و زآگزانتین است که هر دو آنتی اکسیدان های بسیار مهمی برای سلامت چشم هستند.
این ترکیبات از چشمان شما در برابر آسیب ناشی از نور آبی و دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن محافظت می کنند، وضعیتی که در آن بینایی مرکزی شما مختل می شود یا از بین می رود.
در یک مطالعه در سال 2010، افرادی که یک یا دو وعده پسته در روز به مدت 4 هفته خوردند، در مقایسه با افرادی که پسته نخوردند، سطوح بیشتری از دو آنتی اکسیدان لوتئین و ویتامین E داشتند.
علاوه بر این، دو گروه از فراوان ترین آنتی اکسیدان ها در پسته پلی فنل ها و توکوفرول ها ممکن است به محافظت در برابر سرطان و بیماری قلبی کمک کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.