میگو صورتی یکی از محبوب ترین صدف های موجود است این در انواع غذاها ظاهر می شود و چیزی که غواصی در آن را هیجان انگیزتر می کند، تمام فواید سالمی است که این صدف دارد بیایید نگاهی به زیر بیاندازیم.
۴ فواید میگو صورتی به شرح زیر می باشد:
آنها منبع خوبی از پروتئین هستند.
به ازای هر 3 اونس میگوی صورتی پخته شده، 20 گرم پروتئین دریافت می کنید که 40 درصد از مقدار توصیه شده روزانه است.
به علاوه، این مقدار تنها 84 کالری است پروتئین میگو صورتی می تواند به سیر ماندن شما برای مدت طولانی تری کمک کند که برای کنترل وزن و ورزش مهم است.
آنها منبع مواد معدنی هستند.
بسیاری از فواید سلامتی میگو به مواد مغذی موجود در آن مربوط می شود.
برخی از متخصصان تغذیه می گویند میگو صورتی یک صدف همه کاره و کم کالری است که ید، فسفر، روی و منیزیم را تامین می کند.
این مواد معدنی به دلایل زیادی مهم هستند، به عنوان مثال روی برای ایمنی مفید است و منیزیم برای همه چیز از سلامت استخوان گرفته تا فشار خون مفید است.
تقویت سلامت قلب:
علاوه بر این، میگو صورتی اسید ایکوزاپنتانوئیک ضدالتهابی (EPA) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) را که هر دو اسیدهای چرب امگا 3 هستند، فراهم می کند.
بر اساس تحقیقات مایو کلینیک در ایالات متحده، افزایش مصرف این امگا 3 می تواند به طور قابل توجهی به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.
مطالعه دیگری در مجموعه مقالات مایو کلینیک اشاره می کند که مصرف میگو صورتی به طور مطلوب با پانل های چربی بهبود یافته مرتبط است.
نویسندگان مطالعه می گویند که خوردن میگو صورتی نسبت به افرادی که میگو نمی خورند با خطر کمتر بیماری قلبی مرتبط است.
تقویت سلامت شناختی:
میگو دارای آستاکسانتین است، یک آنتی اکسیدان که می تواند به محافظت در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک کند.
به گفته کارشناسان، این می تواند به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون کمک کند.
خواص ضد التهابی آستاگزانتین همچنین به دیابت، بیماری های گوارشی، کلیوی و پوست و چشم کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.