تاثیر مصرف شیر در تمام دوران کودکی و نوجوانی و بزرگسالی

دوران کودکی (اسکینر و همکاران، 2002)، نوجوانی (نو و همکاران، 1996)، و بزرگسالی جوانی (نیکلاس و همکاران، 2004). قرار گرفتن مکرر در معرض غذاهای خاص نیز یک محرک اصلی اولویت است که در مطالعات مختلف نشان داده شده است (واردل و همکاران، 2003؛ آنزمن-فراسکا و همکاران، 2012؛ ونتورا و ووروبی، 2013).

برای اطلاع از این موضوع که یک لیتر شیر چند لیوان است می توانید به این سایت مراجعه نمایید.

هدف این بررسی، توصیف مقررات گذشته و فعلی است که بر شیر سرو شده در برنامه‌های ناهار مدرسه تأثیر می‌گذارد، همچنین روند مصرف شیر فعلی و نتایج سلامتی برای مصرف شیر مایع توسط کودکان در برنامه ناهار مدرسه.

علاوه بر این، انواع ویژگی‌های درونی، بیرونی و محیطی که بر مصرف کودک و ترجیحات شیر مایع تأثیر می‌گذارند، مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

شیر در برنامه های غذایی مدرسه
برنامه های کمک فدرال که بازپرداخت هزینه های ناهار در مدارس را فراهم می کند از دهه 1940 برقرار بوده است (Gunderson, 2017).

برای دانستن اینکه یک کیلو گوشت برای چند نفر قیمه مناسب است می توانید اطلاعات خود را کاملتر نمایید.

با گذشت سالها، این برنامه ها بخشی از برنامه ملی ناهار مدرسه (NSLP؛ USDA، 2019a) و برنامه صبحانه مدرسه (SBP؛ USDA، 2019b) شدند.

این برنامه ها هر روز نزدیک به 30 میلیون ناهار و 15 میلیون صبحانه به دانش آموزان ارائه می دهند. مدارس، مؤسسات مراقبت از کودکان و اردوهای واجد شرایطی که در این برنامه ها شرکت نمی کنند، می توانند در برنامه شیر ویژه (SMP; USDA, 2019c) شرکت کنند.

این برنامه با عنوان “قانون ناهار مدرسه ملی ریچارد بی راسل” در سال 2019 بازنگری شد (قانون ناهار مدرسه ملی ریچارد بی راسل، 2019). مدارسی که در NSLP، SBP، یا SMP شرکت می‌کنند،

برای رشد تجارت و سرمایه گزاری می توانید با ورود به سایت اراد برندینگ به راحتی با مشاوران متخصص در این حوضه تماس برقرار کرده و اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورید.

می‌توانند یارانه نقدی برای وعده‌های غذایی قابل بازپرداخت یا شیرهای سرو شده دریافت کنند، مشروط بر اینکه استانداردهای تغذیه تدوین‌شده در کد مقررات فدرال [CFR Parts 210 (یعنی استانداردهای تغذیه و رویکردهای برنامه‌ریزی منو برای ناهارو الزامات برای میان وعده‌های بعد از مدرسه) و 220 (یعنی SBP: استانداردهای تغذیه و رویکردهای برنامه‌ریزی منو برای صبحانه) برآورده شده‌اند.

بازپرداخت برای اطمینان از دریافت غذا و تغذیه کافی برای کودکان در نظر گرفته شده است (Logan et al., 2019).

برای فهمیدن و کاربرد انواع محصولات نظیر وایتکس و آلومینیوم می توانید با مراجعه به این سایت اطلاعات مورد نیاز را کسب نمایید.

برای برآورده کردن مواد غذایی طبق استانداردها، مدارس شرکت کننده در NSLP و SBP ملزم به ارائه 1 فنجان شیر در روز به دانش آموزان به عنوان بخشی از صبحانه و ناهار هستند. تمام شیرها باید پاستوریزه شوند.

  • منابع:
    1. Invited review: Maintaining and growing fluid milk consumption by children in school
  • تبلیغات: 
    1. بازار خرید دستگاه cnc رومیزی طلا با بهترین قیمت
    2. شرکت پخش مانتو شلوار ورزشی ست
    3. تولید کننده پارچه لگ چرم ساده کیلویی
    4. زرشک قرمز کرمانشاه تهران مشهد

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.