خاستگاه پسته- پسته چگونه و در کجا رشد می کند؟
منشا پسته احتمالا خاورمیانه است از آنجا آنها در سراسر مدیترانه ادامه می دهند اولین کشت را می توان در دوران باستان اثبات کرد. امروزه بیشتر پسته ها از آمریکا، ایران یا ترکیه می آیند.
پسته روی درختان برگریز بزرگی می روید که عمر آنها تا 300 سال می رسد درختان پسته با ارتفاع 12 متر و ریشه هایی به عمق 15 متر غول های واقعی هستند.
یک گیاه نر و ماده همیشه برای کشت پوست پسته در ترکیه مورد نیاز است و باد به عنوان توزیع کننده بذر نیز ضروری است.
تولید و محصولات پوست پسته در ترکیه:
پسته را می توان به صورت برشته، برشته و نمک زده، پوست کنده یا با پوسته، خرد شده، آسیاب شده یا طبیعی خریداری کرد یک نوع پسته مناسب برای هر استفاده وجود دارد.
پسته سوخاری:
پسته برشته یک میان وعده خوشمزه است. بهتر است نسخه بدون نمک آن را خریداری کنید.
پسته به عنوان یک ماده در پخت و یا به عنوان بخشی از نان، به شکل آسیاب شده خود نیز خوشمزه است و یک ماده سالم در وعده های غذایی شما است.
پسته خرد شده:
پسته خرد شده با رنگ سبز عالی خود اغلب به عنوان تزئینی برای بسیاری از محصولات و دستور العمل ها استفاده می شود.
پسته معمولا گرانتر از همتایان خود بادام، بادام هندی و فندق است این احتمالاً به این دلیل است که درختان پسته تنها در هر دو سال تعداد زیادی پسته تولید می کنند علاوه بر این، برداشت و پردازش بسیار پیچیده است. درخت پسته 10-20 سال طول می کشد تا میوه دهد.
خرید پسته:
نوع پردازشی که خریداری می کنید البته به هدف پردازش یا سلیقه شما بستگی دارد چند نکته که هنگام خرید باید در نظر داشت:
رنگ سبز مطمئن ترین نشانه کیفیت خوب است.
پسته با پوست: دقت کنید که تا حد امکان مغزهای آن شکسته باشد. این نشانه بلوغ است.
هرچه بزرگتر بهتر؟ بسیاری از مردم پسته درشت و مستطیلی را بهترین مزه می دانند.
هسته ها را بو کنید: اگر کپک زده یا کپک زده اند، دست بردارید! این پسته ها می توانند حاوی کپک باشند که برای سلامتی مضر است.
پسته ها خاکستری تر و قدیمی تر به نظر می رسند؟ پس آن را نخرید.
پسته فصلی است و در تمام طول سال قابل خریداری است قبل از کریسمس، آنها معمولاً در مقادیر زیادی ارائه می شوند، زیرا بسیاری از مردم از آنها برای اصلاح شیرینی های کریسمس خود استفاده می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.