سرکه
سرکه های سفید مقطر یا سرکه با اسیدیته 5 درصد (50 دانه) توصیه می شود. سرکه سفید معمولاً هنگامی که رنگ روشن مطلوب است، مانند میوه ها و گل کلم ترجیح داده می شود.
سرکه را رقیق نکنید مگر اینکه در دستور غذا مشخص شده باشد.
اگر خیارشور فوری سرکه ای کمتری ترجیح می دهید، به جای کم کردن سرکه، شکر را اضافه کنید.
قند
اغلب از قندهای گرانول سفید و قهوه ای استفاده می شود. شکر قهوه ای رنگ تیره تر و طعمی متمایز می دهد. شربت ذرت و عسل ممکن است طعم را تغییر دهند.
اب
برای تهیه ترشی آب نرم توصیه می شود. آب بسیار سخت ممکن است اثر نامطلوبی بر رنگ و طعم محصولات ترشی داشته باشد. با این حال، مقداری آب سخت ممکن است ترشی سفت تری تولید کند.
آب سخت ممکن است با روش زیر تا حدودی نرم شود: آب را به مدت پنج دقیقه بجوشانید. کف را جدا کنید و اجازه دهید آب به مدت 24 ساعت بماند.
سپس بدون ایجاد مزاحمت برای رسوبات ته آب، آن را از آب خارج کنید. گزینه دیگر رقیق کردن آب سخت با آب نرم است. برای رقیق کردن، یک قسمت آب سخت را با دو قسمت آب نرم مخلوط کنید.
ادویه ها
از ادویه های تازه و کامل برای بهترین طعم در ترشی ها استفاده کنید. ادویه های پودری ممکن است باعث تیره شدن یا کدر شدن محصول شوند.
بستن ادویه جات کامل در کیسه پارچه پنیر، قرار دادن کیسه در مایع ترشی و سپس خارج کردن کیسه قبل از خیار شور فوری بهترین کار است.
در صورت تمایل، ادویه جات جداگانه مانند چوب دارچین را از کیسه به هر شیشه اضافه کنید. ادویه جات ترشی جات خراب می شود و در گرما و رطوبت به سرعت تندی خود را از دست می دهد. ادویه های باز شده را در ظرف دربسته در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.
عوامل سفت کننده
زاج را می توان با خیال راحت برای سفت کردن ترشی های تخمیر شده استفاده کرد. با این حال، غیر ضروری است و در دستور العمل های این نشریه گنجانده نشده است.
آلوم سفتی ترشی های سریع فرآوری شده را بهبود نمی بخشد. کلسیم موجود در آهک قطعا سفتی ترشی را بهبود می بخشد.
آهک با درجه غذایی ممکن است به عنوان محلول آب آهک برای خیس کردن خیارهای تازه قبل از ترشی آنها استفاده شود.
آهک اضافی جذب شده توسط خیار باید حذف شود تا ترشی ایمن تهیه شود. برای بهبود بیشتر سفتی ترشی، می توانید خیارشور را به مدت 30 دقیقه در آب با دمای 180 درجه فارنهایت (F) فرآوری کنید.
این فرآیند همچنین از فساد خیارشور دبه ای جلوگیری می کند، اما دمای آب نباید کمتر از 180 درجه فارنهایت باشد.
برای بررسی دمای آب از دماسنج آب نبات یا ژله استفاده کنید.
تجهیزات
برای ترشی مایعات
برای گرم کردن مایعات ترشی، از ظروف لعابی بدون تراشه، فولاد ضد زنگ، آلومینیوم یا گلدان های شیشه ای استفاده کنید. از ظروف مسی، برنجی، آهنی یا گالوانیزه استفاده نکنید.
خیارشور سرکه ای ممکن است با اسیدها یا نمک ها واکنش دهند و باعث ایجاد رنگ و طعم نامطلوب شوند یا حتی ترکیبات سمی در مخلوط ترشی ایجاد کنند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.