درمقایسه با سایر انواع استاندارد عسل، عسل طبیعی مرکبات آنتی اکسیدان بیشتری دارد.
آنتی اکسیدان ها مواد شیمیایی هستند که اثرات رادیکال های آزاد را کاهش می دهند یا از آنها جلوگیری می کنند: مولکول های ناپایداری که
می توانند به سلول ها آسیب برسانند و باعث بیماری، بیماری و پیری شوند.
تحقیقات انجام شده توسط دانشگاهیان UWS، با همکاری طیف وسیعی از شرکای بین المللی، فعالیت آنتی اکسیدانی را در رایج ترین انواع
عسل گل، از جمله شبدر، مرکبات و مرزنجوش بررسی کردند.
کشف اینکه ترکیبات موجود در عسل مرکبات به طور قابل توجهی خواص آنتی اکسیدانی کلی را افزایش می دهد.
پروفسور میلان رادوساولیویک، معاون پژوهشی، نوآوری و مشارکت گفت: «تحقیقات علمی نشان داده است که رادیکالهای آزاد، آسیب DNA
و بدخیمی سلولی به طور مستقیم با هم مرتبط هستند.
منابع طبیعی ما محصولات فراوانی با مزایای سلامتی متنوع و گسترده تولید میکند و تحقیقاتی از این دست برای برجسته کردن فرصتهای
عملی برای توسعه درمانها و درمانهای جدید و کمهزینه برای طیف وسیعی از بیماریها و بیماریها مورد نیاز است.
این مطالعه نمونههای عسل خام و آماده را بررسی کرد و پروفایلهای متابولیت آنها را تجزیه و تحلیل کرد و نشان داد که عسل مرکبات دارای
بیشترین فعالیت آنتیاکسیدانی است.
محققان بر این باورند که این به دلیل وجود ترکیبات ثانویه است که فقط در عسل مرکبات و مرزنجوش هسپرتین، لینالول و کافئیک اسید با
مقادیر بیشتری در انواع مرکبات یافت می شود.
دکتر مصطفی راطب، دانشکده محاسبات، مهندسی و علوم فیزیکی UWS، میگوید: «عسل دارای فواید بسیاری برای سلامتی از جمله
خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد باکتریایی و محرک سیستم ایمنی است.
با این حال، اندازه گیری عملکرد آنتی اکسیدانی آن به دلیل اتصال به مواد مختلف از جمله آنزیم ها، قندها و بسترهای گیاهی دشوار است.
تحقیق ما به دنبال جداسازی ترکیباتی بود تا بفهمد کدام نوع عسل بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی را ایجاد می کند، بنابراین بهترین
محافظت در برابر رادیکال های آزاد مضر را ایجاد می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.