به گفته یک تیم بین المللی از دانشمندان علوم تغذیه، مغز پسته، که به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم مصرف می شود، می تواند سطح آنتی اکسیدان ها را در خون بزرگسالان مبتلا به کلسترول بالا افزایش دهد، همین امر قیمت مغز پسته را متغیر می کند.
- بیشتر بخوانید: سعر الفستق الحلبی فی سوریا
پنی کریس اترتون، استاد برجسته تغذیه، پنی کریس اترتون، گفت: “مطالعه قبلی ما فواید پسته را در کاهش چربی ها و لیپوپروتئین ها که یک عامل خطر برای بیماری قلبی هستند، نشان داد.
” این مطالعه جدید تأثیر اضافی پسته را نشان می دهد، بنابراین در حال حاضر مزایای سلامتی متعددی از خوردن پسته وجود دارد،

محققان در شماره 20 مه مجله تغذیه خاطرنشان کردند که “پسته دارای لوتئین، بتاکاروتن و گاما توکوفرول بالایی نسبت به سایر مغزها است؛ با این حال، مطالعاتی در مورد اثرات پسته بر وضعیت اکسیداتیو وجود ندارد.”
بتاکاروتن پیش ساز ویتامین A و گاما توکوفرول شکل رایج ویتامین E است، لوتئین در سبزیجات برگ سبز تیره یافت می شود و برای بینایی و پوست سالم مهم است و هر سه ترکیب ویتامین های محلول در روغن هستند.
- بیشتر بخوانید: pistachio 1kg price
آنتی اکسیدان ها مورد توجه هستند زیرا لیپوپروتئین های کم چگالی اکسید شده (LDL) در التهاب و ایجاد پلاک در داخل رگ های خونی نقش دارند، آنتی اکسیدان ها باید از اکسید شدن LDL ها، مهاجرت به دیواره رگ های خونی و ایجاد التهاب جلوگیری کنند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.