بادام درختی حاوی اسید فولیک است که به کاهش بروز نقایص مادرزادی در نوزادان کمک می کند همچنین رشد سلول های سالم و تشکیل بافت را تحریک می کند.
نقص لوله عصبی شرایطی است که در آن لوله عصبی در جنین توسعه نیافته یا تا حدی از بین رفته است.
پزشکان مکملهای اسید فولیک را به طور مرتب برای زنان باردار تجویز میکنند تا از رشد مناسب لوله اطمینان حاصل کنند و بادام اسید فولیک کافی برای حفظ سلامت مادران و نوزادانشان دارد.
اگر قصد کاهش وزن دارید می توان از بادام تلخ کوهی استفاده کنید چربی تک غیراشباع موجود در بادام اشتها را ارضا می کند و از پرخوری جلوگیری می کند.
فیبر غذایی موجود در بادام نیز با وجود خوردن مقدار کمی، به احساس سیری کمک می کند.
مطالعات نشان داده است که یک رژیم غذایی کم کالری و غنی از بادام برای افراد چاق خوب است تا به کاهش وزن اضافی کمک کند.
مطالعات نشان داده است افرادی که به طور منظم (حداقل دو بار در هفته) بادام مصرف میکنند، در مقایسه با افرادی که به ندرت یا هرگز بادام مصرف نمیکنند و از نوسانات وزن رنج میبرند، احتمالاً وزن ایدهآل خود را حفظ میکنند.
در نهایت، فیبر به حرکات مداوم روده کمک می کند که با از بین بردن سموم به کاهش وزن و سلامت کلی بدن کمک می کند.
بادام سرشار از فیبر است و مانند سایر غذاهای پر فیبر، بادام از یبوست جلوگیری می کند. با این حال، نوشیدن مقدار زیادی آب هنگام خوردن بادام برای تسریع روند هضم و اثرات مفید آجیل نیز مهم است.
حتی نیازی به خوردن زیاد نیست و مقدار فیبر موجود در 4 یا 5 بادام برای حفظ هضم و حرکات منظم روده کافی است.
وجود منگنز، مس و ویتامین های گروه B در بادام به تولید انرژی و سرعت متابولیسم کمک می کند. اگر در حال حرکت هستید، یک مشت بادام می تواند شما را در طول روز بدون سیر کردن با کالری یا چربی به شما برساند.
مردم حتی می توانند با خوردن بادام خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهند، زیرا می توانند مسیرهای عصبی و ارتباطات جدیدی را تحریک کنند که از ابتلا به بیماری آلزایمر و تخریب عصبی جلوگیری می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.