گوشت فیله شتر مرغ ارزان خوشمزه خوب

بسیاری افراد فکر می کنند که قیمت گوشت فیله شتر مرغ ارزان نیست و در نتیجه به دلیل این تفکر اشتباه از خواص و مزیت های فوق العاده آن بی بهره می مانند درصورتیکه بایستی بگوییم، گوشت فیله شتر مرغ ارزان ، خوشمزه و ضامن تندرستی تمام افراد در گروه های سنی مختلف است.

گوشت فیله شتر مرغ ارزان خوشمزه خوب

خرید گوشت فیله شتر مرغ

خرید گوشت فیله شتر مرغ امروزه مردم بسیاری به جای استفاده از گوشت قرمز اقدام به خرید گوشت فیله شتر مرغ کرده اند چرا که سرشار از آهن و غنی از ویتامین های گروه بی،منیزیم، ویتامین آ و سی بوده است و تمام پزشکان و متخصصان مصرف آن را توصیه کرده اند.

برای خرید گوشت فیله شتر مرغ شما می توانید به فروشگاه های فروش انواع محصولات پروتئینی معتبر در سطح شهرتان مراجعه کرده و اقدام به خرید گوشت به مقدار مورد نیازتان کنید.

ذکر این نکته بسیار مهم است که مصرف گوشت فیله شتر مرغ دارای خواص بسیار زیاد زیر می باشد:

کاهش کالری و در نتیجه لاغری

پایین آوردن کلسترول بدن

بهداشت دهان و دندان

تقویت سیستم ایمنی

کاهش ابتلا به فشار خون بالا

رفع مشکلات قلبی

در نتیجه برای توجه به سلامتی خود بایستی حداقل سه یا چهار بار در ماه اقدام به خرید این گوشت پر خاصیت و گنجاندن آن به شیوه های مختلف در وعده های غذایی خود کنید.

گوشت فیله شتر مرغ سنندج

گوشت فیله شتر مرغ سنندج گوشت فیله شتر مرغ سنندج در بسته بندی ها و وزن های مختلفی در انواع مغازه های فروش محصولات پروتئینی این شهر موجود است.

مردم این شهر علاقه بسیار زیادی به این گوشت دارند چرا که از فواید بی نظیر آن با خبر هستند.

بسیاری از مردم سنندج به شغل پرورش شتر مرغ مشغول هستند و دامداری های این شهر پس از خرید شتر مرغ ها و ذبح آن ها، آن را در بسته بندی ها اصولی و بهداشتی و وزن های مختلف به بازارهای داخل این شهر و هم چنین کل ایران می فرستد.

گوشت فیله شتر مرغ خوب

گوشت فیله شتر مرغ خوب گوشت فیله شتر مرغ خوب بایستی دارای ویژگی های زیر باشد:

-داشتن رنگ طبیعی (قرمز تیره)

-عاری از هرگونه موجود زنده و آشغال بر روی آن

-لیز و لزج نبودن سطح گوشت پس از انجماد زدایی

-داشتن بوی طبیعی

-عدم دادن احساس هر گونه بو ناخوشایند(تعفن، ترشیدگی، کپک زدگی و…)

-داشتن رنگ طبیعی در چربی ها

همچنین در هنگام خرید این گوشت بصورت بسته بندی شده بایستی مشخصات زیر در آن وجود داشته باشد:

-عدم وجود خونابه داخل بسته بندی گوشت

-بسته بندی کاملا استاندارد و بدون پارگی، فرو رفتگی و غیره

-داشتن نماد سلامت غذایی

-داشتن تاریخ تولید و انقضا

اگر مهمانان شما دارای فشار خون بالا و بیماری های قلبی هستند شما می توانید به کمک گوشت فیله شتر مرغ یک خورشت فسنجان اصیل شمالی برایشان بپزید.

مزیت استفاده از گوشت شتر مرغ در فسنجان این است که به دلیل دارا بودن بافت نرم بسیار سریع پخته می شود و هم چنین زود هضم می شود.

این گوشت هم چنین بسیار مناسب برای افراد دارای فشارخون و بیماری های قلبی می باشد چرا که بدون چربی بوده و افراد بدون نگرانی از بالارفتن فشار خون و یا رخ دادن حملات قلبی میتوانند آن را مصرف کنند.

برای تهیه این خورشت برای چهار نفر،شما احتیاج به ۵۰۰گرم فیله گوشت شتر مرغ، ۲۰۰گرم گردو آسیاب شده، یک و نیم لیوان رب انار گیلان، دو عدد پیاز نگینی خرد شده، دو حبه سیر،یک عدد پیاز سالم و ادویه هایی مانند نمک، زردچوبه، فلفل سیاه ،روغن و شکر به مقدار لازم دارید.

ابتدا گوشت را به همراه یک پیاز از وسط برش خرده کمی سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد و سپس یک قاشق مربا خوری زردچوبه و نصف پارچ آب سرد به آن اضافه کنید.

پس از جوش آمدن قابلمه کف های گوشت را بردارید و شعله را کم کنید تا گوشت با حرارت ملایم برای دو تا سه ساعت بپزد.

گوشت های پخته شده را با کمک کفگیر داخل یک ظرف دیگر بگذارید و پس از کمی سرد شدن، آن ها را ریش ریش کنید.

آب گوشت را دور نریزید چرا که در انتها باید آن را داخل خورشت تان بریزید.

داخل یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را در آن سرخ کنید.

پس از اینکه پیازها شیشه ای شدند،گوشت های ریش شده و دو حبه سیر رنده شده را به همراه مقدار دلخواه فلفل سیاه اضافه کنید و اجازه دهید تا کمی سرخ شوند.

گردوهای آسیاب شده و رب انار غلیظ خود را به محتوای ماهیتابه اضافه کنید و سپس کم کم به آن آب گوشت اضافه کنید تا به غلظت دلخواه در بیاید.

نکته: لطفا به مقدار لازم آب به خورشت اضافه کنید چرا که اضافه کردن بیش از حد آب باعث رقیق شدن و کم کردن آب نیز باعث سفتی خورشت می شود.

درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید خورشتتان به مدت ده دقیقه بر روی حرارت بماند تا عطر مواد به خورد هم رود.

در انتها به مقدار دلخواه به آن شکر اضافه کنید و پس از پنج دقیقه شعله را خاموش کنید.

خورشت فسنجان شما با گوشت فیله شتر مرغ آماده است ،آن را در ظرف سرو دلخواه خود بریزید و در کنار یک پلو خوشمزه از میهمانانتان پذیرایی کنید.

گوشت فیله شتر مرغ بالغ

گوشت فیله شتر مرغ بالغ گوشت فیله شتر مرغ بالغ به دلیل طعم بسیار بی نظیر در تهیه انواع استیک، برگر، پیتزا، کباب و انواع مختلف خورشت ها مانند فسنجان استفاده می شود.

بسیاری از انواع رستوران ها، فست فود ها، کافی شاپ ها و غیره به دلیل استقبال بسیار زیاد مردم در هر رده سنی انواع و اقسام پیتزا،استیک و برگر گوشت فیله شتر مرغ بالغ را در منو خود قرار می دهند.

شما می توانید به راحتی در منزل برای مهمانان خود استیک خوشمزه ای با فیله شتر مرغ تهیه کنید و طعم آن را تا ابد در خاطرشان ماندگار کنید.

برای تهیه این استیک برای ۴نفر، شما احتیاج به ۴۰۰گرم گوشت فیله مرغوب، ۴قاشق غذاخوری سس مایونز و مقدار کافی از ادویه های دلخواه مانند پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه، نمک، زردچوبه و چهار حبه سیر تازه دارید.

ابتدا گوشت خود را به چهار قسمت برش بزنید و به حالت استیک در بیاورید و سپس با کمک یک بیفتک، بافت گوشت را کمی پهن کنید.

می توانید گوشت ها را به کمک زغال و یا اینکه روی دستگاه گریل کباب کنید.

گوشت ها را داخل یک سینی قرار دهید و پشت و روی آن ها را به سس مایونز و ادویه های دلخواه بصورت کامل آغشته کنید.

استیک های مزه دار شده را داخل سینی فر از قبل چرب شده بچینید و روی آن ها حبه های سیر رنده شده را بریزید.

درجه فر را روی ۱۸۰ بگذارید و اجازه دهید تا آب استیک های تان به صورت کامل تبخیر و حسابی پخته شوند.

نکته: اگر دوست داشتید استیک های تان آبدار باشند میتوانید قبل از پخت کامل و کمی زودتر آن ها را از فر خارج کنید.

در مرحله آخر استیک ها را داخل ظرف سرو بچینید و با کمی قارچ ورقه ای، پیازچه خرد شده و سس مایونز کنار ظرف را تزیین کنید.

پیشنهاد می کنیم حتما برای یکبار هم که شده این استیک بسیار خوش طعم را به کمک گوشت فیله شتر مرغ بالغ تهیه کنید و با عطر و مزه آن مهمان تان را شگفت زده کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.