7 مزیت خوب استفاده از رب انار خانگی ۱۴۰۱ در رفع کم خونی بدن!

روشهای صحیح پوست گرفتن میوه ی انار و روش درست خوردن انار را برای شما عزیزان بیان می نماییم.

وقتی انار خوردید، میوه آن (پالوه دانه) را بیرون بیاورید و خودتان بخورید.

در اینجا چند روش توصیه شده برای خوردن و نگهداری انار آورده شده است.

آسان در 5 مرحله! چگونه دانه های انار را جدا کنیم.

7 مزیت خوب استفاده از رب انار خانگی ۱۴۰۱ در رفع کم خونی بدن چیست؟ ما قصد داریم تا در این مقاله به این مزیت ها اشاره ای داشته باشیم.

مرحله 1: قسمت نوک تیز انار را به اندازه 1 تا 2 سانتی متر برش دهید.

مراقب باشید قسمتی که میوه انار در آن بسته بندی شده است را قطع نکنید.

رب انار

بعد از برش، اگر میوه انار را از سطح مقطع دیدید، اشکالی ندارد.

مرحله 2: با یک چاقوی آشپزخانه بر روی سطح پریکارپ پوست میوه ی انار ایجاد کنید.

یک برش عرضی کم عمق ایجاد کنید تا دور پریکارپ بچرخید.

مراقب باشید چاقو را خیلی عمیق فرو نکنید و به میوه آسیب نرسانید.

مرحله 3: تقسیم کنید تا در امتداد برش باز شود.

به محل برش ها توجه کنید و میوه ی انار را با دستان خود تقسیم کنید.

مرحله 4: میوه ی انار را در یک کاسه آب بردارید.

با برداشتن میوه انار در آب، پوست نازک آن روی آب شناور می شود و میوه در ته ظرف فرو می رود و جدا شدن پوست از میوه را آسان می کند.

همچنین از پاشیدن میوه و آب انار در اطراف جلوگیری می کند و تمیز کردن را آسان می کند.

مرحله 5: پوست نازک را بردارید، در یک آبکش باز کنید و آبکش کنید.

پس از جدا کردن پوست نازکی که روی آب شناور است، فقط میوه را در آبکش باز کنید.

رطوبت سطح میوه را با کاغذ آشپزخانه پاک کنید و کارتان تمام است.

بیایید انار را همانطور که هست بخوریم.

اگر می خواهید انار را همانطور که هست بخورید، خوب است آن را با فشار دادن یک به یک میوه مانند برداشتن یک دانه ذرت از حالت “مرحله 3” بالا بخورید.

اگر میوه مرحله 5 تکه تکه شد، می توانید آن را با قاشق بردارید و بخورید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.